Een keeper met een hattrick!

Dat we een kans hadden om te winnen was al wel duidelijk, maar het moet wel even gebeuren.

Als enige team van vv Eext konden wij wel voetballen. We begonnen met een andere opstelling dan gebruikelijk, dat gaf in het begin een beetje een beetje onduidelijkheid maar dat was snel gewend. De eerste helft was het 0-8.

In de rust hebben we gewisseld van keeper, Jasper gaf aan wel te willen voetballen en Sander wou graag keepen.

Joop en Bernard waren nog onderweg naar het veld terwijl Jasper dacht daar ga ik niet op wachten en schiet direct vanaf de aftrap de bal gelijk in het goal.

We hebben vandaag gewonnen met 0-13 en daarbij hadden we 4 personen die een hattrick hadden. Goed gedaan Harold, Soraya, Bas en de speler van de dag Jasper.

Iedereen was vandaag super gemotiveerd en daarbij een mooie wedstrijd laten zien aan de toeschouwers,

Nog één wedstrijd te gaan en dan we de winterstop in. Goed gedaan JO11-1!