Jan Oostingweg 4 9463 TG Eext 0592 26 20 40 Route »

Nieuwsoverzicht

Contributie verhoging

Aankondiging verhoging contributie en donateurschap ingaande huidige seizoen 2020-2021

Tijdens de jaarvergadering van 25 september 2020 is de financiële positie van de vereniging toegelicht. Hierbij is aangegeven dat het belangrijk is om een sterkere gezonde financiële basis te hebben. Op basis van deze informatie is het voorstel ingebracht en akkoord bevonden om over te gaan tot een verhoging van de contributie en het donateurschap.

Onderstaand het overzicht van de huidige en nieuwe contributiebedragen en donateurschap ingaande seizoen 2020-2021.


Huidig bedrag / per jaar in EURNieuw bedrag / per jaar in EUR
Kabouters/JO17050
JO08 – JO09 F-pupil100110
JO10 – JO11 E-pupil100110
JO12 – JO13 D-pupil100110
JO14 – JO15 C-junior110120
JO16 – JO17 B-junior110120
JO18 – JO19 A-junior120132
Senioren145160
Donateur710

De contributie zal net als voorgaand seizoen in twee termijnen in rekening worden gebracht. De eerste termijn eind oktober en de tweede termijn eind maart 2021.

Het donateurschap zal eind november in één keer in rekening worden gebracht.

VEEL SUCCES

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters,

Nog steeds spookt COVID 19 over de hele wereld, dus ook in Nederland. Gelukkig zijn we in de gemeente Aa en Hunze en dus ook binnen onze club COVID 19 vrij. 
Als bestuur hebben we besloten om alle nevenactiviteiten te staken tot nader order. Dus helaas geen aftrap volgende week. We hebben gezamenlijk besloten om ons te focussen op het voetbal, zowel voor jeugd als senioren. We betreuren dit besluit en realiseren ons dat het sociale binnen onze vereniging waarin we elkaar nodig zijn en dus SAMEN moeten optrekken ook belangrijk is. Desondanks kiezen we voor het voetbal, we willen het risico van besmetting zoveel mogelijk voorkomen en ook hierin SAMEN optrekken. Onze jaarvergadering vind plaats op vrijdag 25 september in café Homan, ook hier zullen we ons aan de regels ten aanzien van COVID houden. Moet je niezen of hoesten of heb je koorts, blijf bij ziekteverschijnselen bij ons voetbalveld vandaan. Heb je geen klachten houd dan ook 1,5 mtr. afstand. De eerste oefenwedstrijden zijn afgelopen weekend op sportpark ‘t veld gespeeld. Hoewel we als bestuur niet ontevreden zijn, kan en moet het beter, vooral na de wedstrijden. Laten we elkaar hiermee helpen, accepteer dat je wordt aangesproken indien er niet voldoende afstand wordt gehouden of er op een andere manier de voorschriften worden overtreden. We gebruiken hiervoor de regels zoals opgesteld door de overheid : www.rijksoverheid.nl en www.knvb.nl/corona Het niet naleven van de voorgeschreven regels kan leiden tot verwijdering van sportpark ‘t veld.
Als nieuwbakken voorzitter had ik het me geheel anders voorgesteld. Sportief zitten we zowel bij de jeugd als bij de senioren echt in de lift. Sociaal hebben we het helaas niet in de hand. Het opstarten van een seizoen neemt veel tijd in beslag, op een uitzondering na zijn we er echter klaar voor. Als voetballiefhebber geniet ik al weken van VV Eext. Er wordt getraind, meer dan 30 senioren op een trainingsavond, eerste echte wedstrijden van JO8 en alles wat er tussen zit, go VV Eext, go. COVID een extra tegenstander maar ook hier laten we ons niet van het veld drukken. Laten we er SAMEN een prachtig seizoen van maken. Ik wens alle spelers, de trainers, de leiders, de overige kaderleden alle succes in het seizoen 2020 – 2021. Datzelfde wens ik onze sponsoren en supporters, ik hoop jullie weer in grote getale in Eext of daarbuiten langs de lijn te mogen begroeten.


Joop van Gogh
Voorzitter VV Eext

ST Gieten/Eext JO15-2 – ST Gieten/Eext JO15-3

ST Gieten/Eext JO15-3 – ST Gieten/Eext JO15-3
Na maanden zonder enige wedstrijd te hebben hebben gevoetbald vanwege COVID 19 stond er eindelijk een oefenwedstrijd tegen ST Gieten/Eext JO15-2 op de kalender. 22 augustus 2020 mag dan ook als memorabele dag voor ST Gieten/Eext JO15-3 de geschiedenisboeken van VV Eext in om diverse redenen. Uiteraard betrof het een oefenwedstrijd in opmaat naar het seizoen 2020 – 2021. Daarnaast dus lang niet gevoetbald in wedstrijdverband, de eerste keer als samenwerkingsteam en tenslotte de uitslag.
Vanaf de aftrap had  ST Gieten/Eext JO15-3 het betere van het spel. Na twee keer de lat en ook nog eens de paal te hebben geraakt, wisten we ons zelf na 15 minuten te belonen. Helaas duurde de voorsprong maar 5 minuten,  ST Gieten/Eext JO15-2 kwam 1x voor ons doel, we stonden erbij en keken er naar, 1–1. Geheel terecht gingen we met een voorsprong van 2-1 de rust in.
Ook de tweede helft waren we in alle opzichten beter dan de tegenstander. Combinerend voetballen, het spel van links naar rechts verplaatsen, duels winnen, compact zonder balbezit en ruimte met balbezit. Door de gretigheid verspeelden we veel energie waardoor we vermoeid raakten en daardoor wat scherpte misten.  ST Gieten/Eext JO15-2 bleef gelukkig voetballen en kwamen in de tweede helft een drietal keren goed door. Na 2x 35 minuten voetballen was de eindstand geheel terecht 5-2 in het voordeel van  ST Gieten/Eext JO15-3.

UPDATE!

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters,

Middels deze weg willen we jullie een korte update geven over de gebeurtenissen van de laatste tijd binnen onze vereniging.

Het zal bij de meesten wel bekend zijn, maar vanaf volgend seizoen zal Eext 1 in de 4e klasse te bewonderen zijn. Naar verwachting volgt de indeling in de loop van deze week, hier kijken we uiteraard naar uit.

Ondertussen mag er ook weer “gewoon” getraind worden, door zowel jeugd als senioren. Daarnaast hebben we er op de zondag een seniorenelftal bij gekregen in de vorm van Eext 3, dit is op meerdere vlakken een positieve ontwikkeling voor de hele vereniging.

Wat dit echter ook betekend, is dat de toch al geringe bezetting van de kantine vrijwilligers een nog grotere uitdaging gaat worden. We hebben helaas reeds van 2 vrijwilligers te horen gekregen dat ze stoppen per komend seizoen.

Bij deze willen we dus een dringende oproep aan een ieder doen om zich hier voor aan te melden. Des te groter de groep is, des te minder vaak iedereen een dienst hoeft te draaien. Met de huidige bezetting gaan we het niet rond krijgen voor komend seizoen en zullen we ons moeten beraden op andere maatregelen. We zullen dan wellicht genoodzaakt zijn om kantine diensten voor senioren elftallen te verplichten of om de kantine dicht te laten. Uiteraard is dit een situatie die voor niemand wenselijk is, dus bij deze willen we nogmaals een dringende oproep hiervoor doen.

Om met een positieve noot af te sluiten, de “Aftrap” hebben we gepland voor zaterdag 29 augustus 2020, mits de Corona versoepelingen niet terug gedraaid worden. Noteer deze data dus alvast in uw agenda, het programma volgt later. We zien een ieder graag weer op zaterdag 29 augustus 2020.

Wij wensen jullie allemaal een fantastische zomervakantie toe.

Het bestuur

Eext klaar voor nieuw seizoen.

Ondanks dat het vorig seizoen op een vreemde manier is afgesloten is Eext dankbaar toch promotie behaald te hebben.

Uiteraard heeft de technische staf niet stil gezeten tijdens de Corona crisis. Voorzitter Joop van Gogh en trainer Hemmo Kuipers presenteerde dan vandaag ook met trots 4 nieuwe spelers ter verbreding van de selectie.

Foto:

Achter van links naar rechts:

Wilco Stolwijk (Bedum 1 zat), Jasper Kievit (Tynaarlo 1), Trainer Hemmo Kuipers

Voor van links naar rechts:

Voorzitter Joop van Gogh, Melvin van der Sloot (eigen jeugd), Jasper Dieden (SVZ 1)

Hervatting trainingen .

Maandag 11 mei zijn de trainingen voor de jeugd weer begonnen.

Graag de volgende protocollen in acht nemen!

De KNVB heeft besloten dat de amateurcompetities niet meer worden hervat

De KNVB heeft besloten dat de amateurcompetities niet meer worden hervat

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus* en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te voetballen.

Geen eindstanden

Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

FC Groningen

Wil je als lid van VV EEXT graag voordelig naar een wedstrijd van FC Groningen. Pak dan nu je kans.

22 maart is de wedstrijd FC Groningen – AZ. De wedstrijd begint om 16.45 uur. Kosten per kaart zijn € 10,- Je kunt de kaarten zelf bestellen op onderstaande link!

http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vveext

JO 13-1 Zaalkampioen 2019-2020

Eext JO13-1 is afgelopen zaterdag in de Peelo hal van Assen kampioen zaalvoetbal geworden in de Asser regiocompetitie. Omdat de veldcompetitie ook als kampioen werd afgesloten was dit de tweede titel binnen 7 weken en dat is in de Eexter voetbal historie nog nooit gebeurd. Het kampioenschap is gevierd bij teamsponsor snackbar de Eexterhalte. Staand van links naar rechts : Berni Nijhof (trainer), Soraya Lina, Remon Eilert, Jasper Gaasterland, Milan Enting, Nynke Van Gogh en Joop van Gogh (trainer/leider). Zittend van links naar rechts: Guido Harms, Henk-Jan Jaspers, Joost Schenkel en Harold Van Gogh. Ontbrekend : Sander Stanneveld, Sverre, Olle en Dennis Krol (trainer/leider)

Zaalvoetbal toernooi 27-12-2019

Vrijdag 27 december speelden de jeugdteams van VV Eext hun jaarlijkse zaalvoetbaltournooi in de burgemeester Lamberts hal te Annen. Er waren zo’n 40 voetballertjes die in een poule van 4 tegen elkaar uitkwamen. De kabouters hadden hun eigen poule, daar streden Bayern München tegen Barcelona en wist Barcelona uiteindelijk de wedstrijd te winnen en waren daarmee meteen kabouterkampioenen 2019. De teams van JO9 tot JO13 speelden door elkaar en waren goed aan elkaar gewaagd. Uiteraard was er een team met de naam VV Eext, daarnaast speelden PSV en Ajax maar was het uiteindelijk FC Groningen die de overwinning meenam. Het winnende team werd door het gebrek aan een oliebollenkraam in Annen, getrakteerd in de kantine van de sporthal. Voor iedere leeftijdscategorie is er gestreden om de penaltybokaal. Bij de kabouters was Thomas de Vaan de winnaar. Bij JO9 wist Danique Hopman de meeste penalty’s te benutten en bij JO12 gastspeler Tygo Enting. Tenslotte nam bij JO13 Remon Eilert de beker mee naar huis.De werkgroep jeugd kijkt terug op een sportieve en geslaagde middag en bedankt de vrijwilligers en de toeschouwers die er bij waren. In het bijzonder dank aan Remon Eilert en Nikki Brink die tijdens de penaltybokaal als keeper in het doel stonden.

Agenda

September 2021
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
29 August 2021 30 August 2021 31 August 2021 1 September 2021 2 September 2021 3 September 2021 4 September 2021
5 September 2021 6 September 2021 7 September 2021 8 September 2021 9 September 2021 10 September 2021 11 September 2021
12 September 2021 13 September 2021 14 September 2021 15 September 2021 16 September 2021 17 September 2021 18 September 2021
19 September 2021 20 September 2021 21 September 2021 22 September 2021 23 September 2021 24 September 2021 25 September 2021
26 September 2021 27 September 2021 28 September 2021 29 September 2021 30 September 2021 1 October 2021 2 October 2021

Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: Session has expired on Wednesday, 01-Sep-21 04:19:51 PDT. The current time is Thursday, 23-Sep-21 07:07:39 PDT. Type: OAuthException Subcode: 463