UPDATE!

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters,

Middels deze weg willen we jullie een korte update geven over de gebeurtenissen van de laatste tijd binnen onze vereniging.

Het zal bij de meesten wel bekend zijn, maar vanaf volgend seizoen zal Eext 1 in de 4e klasse te bewonderen zijn. Naar verwachting volgt de indeling in de loop van deze week, hier kijken we uiteraard naar uit.

Ondertussen mag er ook weer “gewoon” getraind worden, door zowel jeugd als senioren. Daarnaast hebben we er op de zondag een seniorenelftal bij gekregen in de vorm van Eext 3, dit is op meerdere vlakken een positieve ontwikkeling voor de hele vereniging.

Wat dit echter ook betekend, is dat de toch al geringe bezetting van de kantine vrijwilligers een nog grotere uitdaging gaat worden. We hebben helaas reeds van 2 vrijwilligers te horen gekregen dat ze stoppen per komend seizoen.

Bij deze willen we dus een dringende oproep aan een ieder doen om zich hier voor aan te melden. Des te groter de groep is, des te minder vaak iedereen een dienst hoeft te draaien. Met de huidige bezetting gaan we het niet rond krijgen voor komend seizoen en zullen we ons moeten beraden op andere maatregelen. We zullen dan wellicht genoodzaakt zijn om kantine diensten voor senioren elftallen te verplichten of om de kantine dicht te laten. Uiteraard is dit een situatie die voor niemand wenselijk is, dus bij deze willen we nogmaals een dringende oproep hiervoor doen.

Om met een positieve noot af te sluiten, de “Aftrap” hebben we gepland voor zaterdag 29 augustus 2020, mits de Corona versoepelingen niet terug gedraaid worden. Noteer deze data dus alvast in uw agenda, het programma volgt later. We zien een ieder graag weer op zaterdag 29 augustus 2020.

Wij wensen jullie allemaal een fantastische zomervakantie toe.

Het bestuur