V.V. Eext tekent 5- jarige verbintenis!

V.V. Eext tekent 5- jarige verbintenis!

Nog voor vorige week de eerste bal van het seizoen 2021-2022 over het gras rolde van sportpark ’t Veld in Eext, tekende V.V. Eext een 5- jarig sponsorcontract met 2 hoofd sponsoren. Interfarms en eetcafé Homan, beide uit Eext, prijkt 5 jaar op het tenue van het eerste elftal van de V.V. Eext.

Willem Buiter van Interfarms, een bedrijf dat zich toelegt op aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed in binnen- en buitenland en tevens over een zogenoemde emigratie service beschikt, heeft geen moment na hoeven denken toen hij door de sponsorcommissie werd benaderd om het hoofdsponsorschap door te zetten. De afgelopen 5 jaar was Interfarms ook verbonden als hoofdsponsor van V.V. Eext. Buiter spreekt zijn dank en vertrouwen uit tijdens het tekenen van het officiële contract. “Zelfs in een raar jaar met Covid-19 is er contact gebleven tussen V.V. Eext en Interfarms, daarvoor bedankt Willem met name het eerste elftal”.

Eetcafé Homan gaat voor het eerst een 5- jarige verbintenis aan met V.V. Eext. Robert Wiers van eetcafé Homan is blij met de overeenkomst. De voetbalclub en het café zijn nauw met elkaar verbonden. “Het is geen uitzondering dat de derde helft in het café gespeeld wordt”, aldus Wiers. Samen met zijn compagnons wil Wiers op deze manier iets terug doen voor de voetbalclub.

Penningmeester Henk Greving, tevens lid van de sponsorcommissie, is tevreden met het 5- jarige contract. Om op alle vlakken sportief gezien gezond te blijven, is een financieel goed fundament belangrijk voor onze vereniging.

(op de foto vlnr: Henk Greving – penningmeester, Robert Wiers – eetcafé Homan, Willem Buiter – Interfarms, Joop van Gogh – voorzitter, Alien Niemeijer- Hopman – secretaris)